✓ Enkel och trygg betalning. ✓ Leverans
Klarna. Postnord

Integritetspolicy & Cookies

Senast uppdaterad: 3 April 2024

Introduktion

Skandinaviska PAMG är personuppgiftsansvarig och ansvarar för att dina personuppgifter behandlas i enlighet med gällande lagstiftning.

Du kan känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss. Vi vill med denna Integritetspolicy visa hur vi säkerställer att dina personuppgifter behandlas i enlighet med gällande lagstiftning.

När du besöker vår webbplats, köper våra varor eller kontaktar oss samlar vi in och behandlar personuppgifter om dig.

Vilken information behandlar vi?

Information du tillhandahåller direkt till oss

På PartyHandel.se är vi dedikerade till att skydda din integritet och säkerställa säker behandling av din personliga information. Denna policy beskriver hur vi samlar in och hanterar data som tillhandahålls genom vår e-handelsplattform.

Tredjeparts databehandling

Samarbete med Skandinaviska PAMGs partner kan innebära tredjepartsbehandling av personuppgifter eller e-postadresser, med potentiell överföring eller delning av information med tredje part.

Om du vill göra ett köp på vår webbsida krävs det att du accepterar cookies hos oss. Cookies är en liten fil som din dator, mobil eller liknande tar emot när du kommer till vår hemsida. Vi använder cookies för att kunna analysera trafiken på vår websida. Du kan när som helst radera cookies och du kan även ställa in din webbläsare att inte acceptera några cookies. Om du stänger av cookies kommer du inte att kunna handla, eftersom kundkorgen kräver cookies för att fungera.

Cookies

Vi använder vissa cookies på vår webbplats. Cookies är små textfiler som skapas av en webbserver. De laddas ned till din enhet när du besöker vår webbplats eller tar emot vissa e-postmeddelanden, om du inte har ställt in din webbläsare på att avvisa dem.

Vi använder cookies för att komma ihåg dina preferenser och förbättra din övergripande upplevelse av vår webbplats.

Nedan följer en lista över de cookies vi använder och deras syfte:

Nödvändiga Cookies: Dessa gör det möjligt för dig att utföra nödvändiga funktioner på våra sidor, såsom att upprätthålla inloggningsuppgifter för sessionen eller en transaktion, eller att lägga till i din kundvagn och gå vidare till vår kassa. De hjälper också till genom att minimera behovet av att överföra information över internet.

Ytterligare cookies: Vi använder Google Analytics för att övervaka hur kunder interagerar med vår webbplats. Vi övervakar denna information för att säkerställa att du upplever en smidig shoppingresa

Tredjepartscookie: Den enda tredjepartscookie Partyfantasy Limited använder är Google Analytics-cookien (som ovan). För information, dessa kallas även för “spårningscookies” och samlar in data som din plats, ålder, söktrender, baserat på ditt onlinebeteende när du besöker en webbplats. Dessa cookies samlar in denna information så att företag kan förse dig med anpassade annonser. Dessa är annonserna som dyker upp på webbplatser du besöker och visar innehåll som är relevant för dina intressen.

Syften och grunder för behandling av dina personuppgifter

Vi kan använda dina uppgifter för följande syften och på följande lagliga grunder:

Förbättra vår webbplats och den övergripande upplevelsen för besökare och användare: Det är i vårt legitima intresse att låta analys- och sökmotorleverantörer hjälpa till att förbättra och optimera vår webbplats.

Förbättra vår webbplats och den övergripande upplevelsen för besökare och användare: Vi använder cookies på vår webbplats med ditt samtycke.

Förebyggande och upptäckt av brott inklusive penningtvätt, bedrägeri eller andra brott: Vi har en laglig skyldighet att rapportera sådan verksamhet till relevanta myndigheter och regulatorer.

Svara på förslag och klagomål för att kontinuerligt förbättra de tjänster vi tillhandahåller: Det är i vårt legitima intresse att tillhandahålla den bästa tjänsten till användare av vår webbplats och att öka funktioner för att kontinuerligt förbättra och utöka de tjänster vi tillhandahåller.

Analysera och spåra användningen av vår webbplats för rapporterings- och analytiska ändamål: Det är i vårt legitima intresse att övervaka användningen av vår webbplats för att kontinuerligt förbättra användarupplevelsen.

Delning av din information

Vid vissa projekt där stora volymer av personuppgifter ska behandlas kan vi anlita en tredjeparts underleverantör. En sådan tredje part kommer att agera enligt våra skriftliga instruktioner och följa strikta dataskyddsåtaganden, inklusive genomförandet av lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder som uppfyller behandlingskraven i GDPR.

Vi använder också en tredje part för hostinginfrastruktur, webbplatsprestanda och -hantering, felövervakning, support och annan funktionalitet. Det skriftliga avtalet mellan oss och denna tredje part innebär att sekretess, säkerhet och integritet för den information vi delar med dem upprätthålls.

Vår webbplats inkluderar länkar till sociala medieplattformar (Pinterest, Instagram, Facebook, Tiktok). När du navigerar bort från vår sida via en av länkarna kan sidan samla in din IP-adress och eventuellt placera en cookie på din enhet. När du använder en av dessa länkar delar du information till en annan webbplats eller tjänst och denna meddelande gäller inte längre. Läs sekretessmeddelandena som tillhandahålls av den specifika tjänstewebbplatsen du dirigeras till, innan du postar någon personlig information med hjälp av dessa länkar.

Data lagringstid

Vi kommer att behålla dina personuppgifter så länge det är nödvändigt för att tillhandahålla dig våra produkter och löpande tjänster och under en rimlig tid därefter, för att möjliggöra för oss att uppfylla våra kontraktsmässiga och juridiska skyldigheter samt att hantera klagomål och anspråk.

Vilka rättigheter har du?

Du har rätten att kontakta oss om du önskar ta del av uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. Du gör detta enklast genom att kontakta oss på Kundservice@partyhandel.se . Om du har några klagomål på hur personuppgifterna behandlas har du rätt att inlämna dessa till Datainspektionen.

Kontakt oss

Du kan kontakta oss angående dataskydd och detta sekretessmeddelande genom att mejla

Kundservice@Partyhandel.se

0
Varukorg
Din varukorg längtar efter äventyr! Utforska vårt sortiment