Spion Prylar

Spion Prylar
Diskreta grejer
Letar du efter högkvalitativa prylar för privat eller professionell användning? Då har du hittat rätt plats! Partyhandel var först i Sverige med smarta spiongods av hög kvalitet. Vi vet vilka spionprylar som gör jobbet bäst och vi garanterar dig att du alltid köper spionprylar till bästa pris här på Partyhandel.se
Den mest populära spiongadget är utan tvekan spionkamera, som finns i många olika varianter. Att filma situationer i hemlighet är inte i sig olagligt, men lagen har vissa invändningar när det gäller att publicera i hemlighet inspelat material och människor och platser som fångats på film har inte samtyckt till publicering. Det är de mest vardagliga sakerna som gör de bästa spionerna, som pennor, nycklar, klockor och till och med dina egna glasögon. Vem går in i ett rum och misstänker att väggklockan har en trådlös kamera och avlyssningsutrustning med rörelseaktivering? Skaffa sig. Och de som gör det har ofta något mycket viktigt att dölja.

Avlyssningsutrustning
Den bästa avlyssningsutrustningen är den som inte kan detekteras. Vi har flera produkter som ser ut som vanliga saker. En vanlig penna för vardagen fungerar precis som vanligt ingen skulle misstänka. Detta gäller även USB-minnen, klockor och lampor. När du tittar igenom våra produkter hittar du flera praktiska buggar. Du kan också hitta speciella GSM-buggar.

Visar 1–16 av 45 resultat